Aanmeldformulier teamcaptain Escape Room

Beste teamcaptain,

Leuk dat je gaat deelnemen aan de escape room! In dit formulier kun je je eigen gegevens en (beperkt) die van je teamleden invullen.

We gaan ervan uit dat je teamleden toestemming hebben gegeven om zich voor deze escape room in te schrijven en om hun gegevens met ons te delen.

Faculteit en/of departement

Deelname onderzoek + delen teamfoto

Bij de escape room hoort ook een teamfoto. Incidenteel worden ook andere opnamen gemaakt in de escape room. Graag zouden we deze teamfoto en mogelijk ander video- of fotomateriaal gebruiken; hiervoor vragen we graag je toestemming.

Wij willen graag een klein onderzoek koppelen aan de escape room. Hierom vragen we graag je toestemming om na afloop van de escape room je nog twee keer een korte vragenlijst sturen.

Deelnemers toevoegen (min. 3 max. 5)

Deelnemer 1 (verplicht)

Deelnemer 2 (verplicht)

Deelnemer 3 (Verplicht)

Deelnemer 4 (Optioneel)

Deelnemer 5 (Optioneel)

Communicatievoorkeuren en privacyverklaring

Hoe mogen wij je op de hoogte houden

Onderwerpen die je wilt ontvangen

Je hebt niet aangegeven op welke wijze we contact met je kunnen onderhouden. Hierdoor mis je wellicht interessant nieuws. Weet je het zeker?

Privacyverklaring

We willen graag kunnen rapporteren over het succes van de escape room en vragen graag je toestemming om je gegeven geanonimiseerd te verwerken, zodat we in interne en openbare rapportages statistieken kunnen laten zien van bezoekersaantallen en –resultaten, eventueel uitgesplitst per faculteit, departement en WP, OBP en Student(assistenten). Als je niet wilt dat de door jou verstrekte persoonlijke informatie wordt gebruikt voor interne rapportagedoeleinden kun je dat ons per e-mail aangeven. Je kunt je op elk moment afmelden door op afmeld link te klikken onderaan in e-mailberichten die je ontvangt. Na een afmelding bewaren wij jouw gegevens alleen voor anonieme, interne rapportagedoeleinden.

Jouw gegevens worden opgeslagen door onze CRM-provider in een land dat is goedgekeurd door de EU voor gegevensopslag en niet gedeeld met externe organisaties. Jouw persoonlijke gegevens worden bewaard in een beveiligde database in overeenstemming met ons beleid voor het bewaren van gegevens. Je hebt het recht om een kopie van de informatie die wij over je hebben op te vragen. Je kunt ons ook vragen om informatie te corrigeren of te verwijderen als je denkt dat deze onjuist is. Neem contact op om deze informatie op te vragen of om een correctie door te geven.

Lees ons privacybeleid of neem contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming voor meer informatie over hoe de universiteit jouw persoonlijke gegevens gebruikt. Als je van mening bent dat de universiteit niet volledig voldoet aan de vereisten voor gegevensbescherming, heb je het recht om een klacht in te dienen bij de functionaris voor gegevensbescherming.
Bezoekadres UU for U, Student Services
Heidelberglaan 6 (Utrecht Science Park/ De Uithof), 3584 CS Utrecht
Telefoonnummer: 030 253 2670

Vul s.v.p. je wachtwoord in, dan vullen wij het formulier in met jouw gegevens

Annuleer en ga terug naar het formulier

Instellen Wachtwoord

Je e-mailadres is bij ons bekend. Je hebt echter nog geen wachtwoord ingesteld. Klik op onderstaande link, dan ontvang je de verificatie e-mail met instructies.

Annuleer en ga terug naar het formulier

We hebben een e-mail naar je gestuurd, zodat je je wachtwoord kan instellen. Kijk in je inbox of eventueel je spambox voor de verificatie e-mail.

Ga terug naar het formulier